Om oss

Om oss

Varför vi delar med oss

Med omkring 250 jurister som dagligen jobbar med att lösa nya och spännande uppdrag för våra klienter som ofta återfinns i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher, har vi mycket samlad kunskap och erfarenhet. Vi vill gärna dela med oss av den. Vår mission är att utveckla människor, något som sträcker sig långt mycket längre än till att utveckla oss själva och våra klienter. Vi tror att de bästa idéerna kommer när man hjälps åt och när kunskap sprids och diskuteras av fler.

Vi tror även att öppenhet och transperens är viktiga komponenter för att lyckas som en modern byrå idag och vi hoppas att den här plattformen ska ge dig som besökare en ännu tydligare bild av oss och vilka vi är.

Därför delar vi med oss av vår kunskap!

 

Kort om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är Sveriges tredje största affärsjuridiska advokatbyrå med omkring 400 medarbetare. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media, telekom och process. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter. Lindahls klienter är oftast innovativa kunskapsföretag.

Lindahl har en omfattande internationell erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk av ledande affärsjuridiska advokatbyråer runt om i världen. I Sverige har Lindahl kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg.

För mer information besök: www.lindahl.se